Referenser

Hovslagare verktyg

När du tänker anlita en hovslagare – fråga om utbildning och referenser!

Nedan några vitsord från några av mina fantastiska kunder om mitt jobb med deras hästar: 

 

”Under mina 5 år som hästägare har Bridget skott min häst. Hon är enormt kunnig och framför allt noggrann. Hon tar sig alltid tid att svara på frågor och förklarar. Min lusitanohingst Sul har hög integritet och behöver någon med känsliga händer och harmoniskt sinnelag därför är Bridget perfekt. Jag kan varmt rekommendera Bridget hovslagare”  

Marika Forsberg

 

 

 

”Jag har genom åren haft ett antal olika hovslagare till mina hästar och det har i stort sett fungerat bra, men jag önskade mig mer än bara det vanliga rutinmässiga hovslageriet. Bridget är sedan ca ett år tillbaka hovslagare till min stora halvblodsvalack Fidell och det innebär 100% trygghet. Hon är punktlig, är trygg och harmonisk för hästen, har en stor passion för sitt yrke och är mycket noggrann – gör alltid inget mindre än det allra bästa! Och min häst fullkomligt avgudar henne och bär sina hovar själv för att det inte ska bli tungt att jobba med dem. Rekommenderas!!” Carolina Uurike

 

”Jag heter Mariana Östlund och Bridget skor våra 3 islänningar på Öråkerstallet. Min islandsvalack Litfari har tidigare haft problem med sina hovar. Bridget har skott honom sen 2012 och hans hovar är väldigt fina nu. En hovslagare som jag kan rekommendera, hon är noggrann med att sko hästen enligt dess förutsättningar och ser till att det är rätt vinklar samt att hästen är i balans. Dessutom är hon så kunnig och trevlig att prata med! Bridget är bäst!”

Posted in Nyheter and tagged , , , , , .