Om Bridget Hovslagare

Jag, bakom denna hemsida heter Bridget Uvemark och bor i Täby och har 2 vuxna döttrar, 1 islandshäst och 2 huskatter. Mitt upptagningsområde är huvudsakligen i norrort – Täby, Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Vaxholm.

För snart 6 år sedan valde jag att byta karriär från försäljning i bl.a IT-branschen till något helt annat – hovslageri. Jag har gjort och gör fortfarande en fantastisk resa inom detta yrke. Det är verkligen ett hantverk och ju mer jag lär mig desto ödmjukare blir jag för det är ju så viktigt att det blir rätt! Inga hovar – ingen häst har vi väl alla hört någon gång.

Augusti 2013 tog jag examen med inriktning kvalificerad fortbildning Hovslageri. Utbildningen är godkänd av Jordbruksverket.

December 2013 ansökte jag om godkännade av jordbruksverket och kan fr.o.m 2013-12-19 titulera mig som ”Av Jordbruksverket Godkänd Hovslagare”.

Vill du kontakta mig – ring eller sms:a till 0731-83 73 83 eller maila till: info(at)stallmagneten.se Jag ska försöka att svara så snart som möjligt. Helger och röda dagar är vilodagar för mig 🙂

Ha en bra dag!

Medlem i Svenska Hovslagarföreningen, F-skatt och Ansvarsförsäkring

Bridget och Fidell